De voordelen van hondenbewaking en -beveiliging

U kent de beelden van politie- en drugshonden in actie wel. Goed getraind, trouw en waakzaam. Samen met hun professionele hondengeleiders komen ze in actie waar en wanneer dat nodig is.

Deze honden zien, horen en ruiken alles. Ook als het donker is. En oneindig veel meer dan wij mensen kunnen. Ze dwingen respect af. Grijpen in op commando. En bewaken wie en wat beveiliging nodig heeft.

Het zijn eigenschappen die honden van nature hebben. En die tijdens intensieve trainingen samen met hun hondengeleiders verder worden aangescherpt tot het perfecte bewakingsteam, waar vaak geen elektronica tegenop kan.

Geen wonder dus, dat veel bedrijven, instellingen, evenementenbureaus, organisatoren van festivals en particulieren ons inschakelen als ze behoefte hebben aan extra waakzame ogen, oren én neuzen. Om hun eigendommen te bewaken. Zichzelf en anderen te beschermen. En mensen tot kalmte en het houden van afstand te manen. Professioneel, effectief en betrouwbaar. Daar tekenen wij en onze honden voor!

Dog Security Services